Jocuri online pentru Iphone

Cred ca unul dintre cele mai dorite gadget-uri la momentul actual este telefonul Iphone. Sute de mii de persoane asteapta cu nerabdare in fiecare an lansarea ultimului model si stau la cozii chiar si zile pentru a putea fi printre primii care il tin in mana.
Dat fiind popularitatea mare a acestui telefon, care functioneaza pe un sistem propriu dezvoltat de catre cei de la Apple, si piata de jocuri online dedicata utilizatorilor acestui telefon incearca sa fie cat mai competitiva si sa vina mereu cu ceva inovativ. Printre cele mai populare jocuri pentru Iphone se afla jocurile MMOG (Massive Multipayer Online Game), care demonstreaza inca odata ca jocurile jucate importiva altor persoane sunt mult mai bine primite si mai placut de jucat. Printre jocurile cele mai populare de acest gen dedicate Iphone gasim:
1. Slice HD – o aplicatie pe care o gasiti la pretul de 2.99 $ si in care trebuie sa miscati niste lame cu grija astfel incat sa apasti pe butoanele de sub ele fara a va taia. Farmecul acestui joc este dat de efectele vizuale si sonore care iti dau impresia ca chiar ti-ai taiat degetul.
2. Armada:GalacticWar – joc in care trebuie sa te bati pentru noi upgrade-uri si sa iti formezi cea mai buna Armada din galaxie.
3. Fruit Ninja HD – la pretul de 2.99$ in magazinul Apple, presupune multa dexteritate in a taia fructele care iti apar pe ecran fara a le lasa sa ajunga pe jos inainte si in a evita bombele care apar printre fructe. Este si mai distractiv in varianta multiplayer.
4. Star Legends – un joc gratuit pe care poti sa il joci online in echipa cu persoane din intreaga lume.  Jocul presupune rezolvarea unor misiuni  impreuna cu coechipierii.
5. Small World – la un pret de 6.99$, acest joc este dedicat pasionatilor de jocuri board games.
 Lista poate continua si fiecare poate contribui la ea prin adaugarea jocului preferat. Poti sa te joci da vrei pe http://www.jocurionlinehd.com